Friganele - Mic Dejun

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2013 | 3612 vizualizari

 

Pentru dimineti perfecte.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine
  • 3 oua
  • salam taranesc
  • cascaval Rucar Delaco
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele - Mic Dejun:

Se bat ouale intr-un bol si se adauga sare dupa gust.

Feliile de paine se trec prin ou si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti, cand sunt gata se scot pe un servetel din hartie pentru a absorbii surplusul de ulei.

Se feliaza cascavalul si salamul si se aseaza peste fiecare felie de paine prajita.

Iata un mic dejun gustos si satios :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele - Mic Dejun" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute pe pat de maioneza