Frigarui cu orez

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2010 | 4790 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 ceasca orez alb cu bob rotund

patrunjel verde

unt

3 linguri de pesmet

3 linguri de parmezan

condiment mix legume Secretul Gustului

pentru ornament,- frunze de telina si rosii

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu orez:

Se fierbe orezul in apa cu sare pana devine pufos.Se adauga putin unt si patrunjel fin tocat. Se amesteca si se lasa sa se raceasca. Trebuie sa va iasa un orez lipicios. Formati bile maricele din orez pe care le tavaliti apoi prin pesmet amestecat cu condiment Secretul Gustului de legume si parmezan. Incingeti Doubletta si puneti bilele in ea intorcandu-le din cand in cand. Se servesc reci, infipte pe bete de bambus cu felii de rosie si frunze de telina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu orez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Rocsi 1

15.05.2010, 13:19

nadina73 1

15.05.2010, 13:38

super bine dar sincer fara furculitenici o problema am pus eu ,super arata,felicitari mariana

epurasha2bb 1

17.05.2010, 09:43

multumesc fetelor! multumescnadina de furculite!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu sunca si branza de capra