Frigarui de pui cu fistic

de -Licurici- in Pui, 14 Iun 2015 | 3664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 100 g fistic
  • 1 albus de ou
  • 1 rosie
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu fistic:

Pieptul de pui se spala bine, apoi se taie in bucati potrivite si se condimenteaza cu sare si piper.

Albusul se bate cu un praf de sare, apoi se adauga din bucatile de pui.

Fisticul se marunteste cu cutitul si se trec prin el bucatile de pui cu albus.

Rosiile taie in bucatele potrivite, apoi se pun pe betele pentru frigarui impreuna cu bucatile de pui. (pui cu fistic-rosie-pui simplu-rosie-pui cu fistic)

Se tin pe gratar cam 2 min pe fiecare parte sau pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

Pentru un plus de savoare, pieptul de pui se poate stropi cu zeama de lamaie sau se poate face picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu fistic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]