Frigarui de pui la aragaz

de Mitinita in Pui, 8 Dec 2012 | 3958 vizualizari

 

Facem si iarna frigarui,la flacara de la aragaz,Nu face fum,deoarece pieptul de pui nu are grasime

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 lingura condiment friptura de pui cu usturoi Kotanyi
  • 4 rosii
  • ptr sos: smantana si usturoi pisat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui la aragaz:

Se taie pieptul de pui in bucati  de 1.5 cm si se amesteca impreuna cu condimentul.

Se pun pe betigase .Daca folositi de lemn,sa le inmuiati in apa in prealabi.

Se porneste aragazul si tinem betigasele deasupra flacarii,intoarcem si pe partea cealalta.

Rosiile se taie in jumatate si se fac si ele tot la flacara de la aragaz. Betigasele mele sunt mai late si au sustinut jumatatile de rosii.

Smantana se amesteca impreuna cu usturoiul.

Servim frigaruile cu orez alb simplu,cu rosiile si sosul cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui la aragaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu piept de pui