Frigarui de pui marinat

de Rocsi in Pui, 24 Sep 2011 | 5249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • rosii cherry
  • bucati de conopida
  • ardei galben
  • pentru marinat puiul:
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ketchup dulce
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • busuioc uscat
  • bete pentru frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui marinat:

Spalam pieptul de pui bine.

Il tamponam cu niste servete de bucatarie.

Il taiem cuburi mai maricele.

Intr-un bol facem marinata:amestecam mustarul cu keiceapul.

Apoi punem sare si piper dupa gust.

La urma uleiul si busuiocul.

Amestecam energic toate acestea,pana obtinem o pasta, si bagam bucatile de pui peste.

Acoperim bolul si il dam la frigider pentru 30 de minute.

In acest timp puneti betele de frigarui sa stea in apa rece(asta pentru a nu se arde).

Rosiile le spalam si le stergem cu un prosop curat.

Ardeiul il curatam de seminte si de cotor si il taiem bucati.

Conopida o spalam si o desfacem buchetele.

Scoatem puiul din frigider si incepem sa pregatim frigaruiele.

Asezam o rosie,o bucatica pui,una de conopida,iar pui,ardei ,pui si iar rosie(sau cum doriti ca nu este o ordine obligatorie.faceti cum va vine pe moment).

Punem un grill pe foc(eu l-am folosit pe cel cu apa),puneti apa in el si il lasati la incins.

Asezam frigaruiele pe el si il acoperim cu capacul.

Le lasam la foc potrivit,le intoarcem si pe cealalta parte pentru a se rumeni putin.

Cand sunt gata le scoatem puitn la racorit si servim.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

26.09.2011, 11:16

luk,miuta,vladimir

Lau 1

03.10.2011, 14:03

cam tarziu ajung si eu

Rocsi 1

03.10.2011, 18:34

lau e tarziu,dar pot sa mai fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]