Frigarui de vitel

de mihaelar63 in Vita, 5 Aug 2012 | 6933 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • 1 lingura praf ghimbir ,
  • rozmarin verde
  • usturoi tocat
  • piper
  • sare
  • ulei
  • ceapa verde
  • ardei rosu
  • ardei galben
  • zuchini
  • 2 linguri otet balsamic
  • 100 ml ulei
  • slani
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de vitel:

Carnea de vitel se taie cuburi , se amesteca  cu  condimente , ulei si otet balsamic . Se da la rece macar 2 ore .

Lasati si tepusele pentru frigarui  la infoiat in apa [ astfel nu se vor arde pe gratar ]

Insirati pe frigarui , alternativ carnea ,  ceapa verde,felii de slaninuta , dovlecel si ardei .

Prajiti la gratar si serviti imediat .

TIPS-URI

1

Merge foarte bine cu vin alb demisec .

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]