Frigărui speciale a la Anişoara

de anisoara in Mancaruri cu carne, 27 Apr 2009 | 7236 vizualizari

 

Frigarui cu garnitura varza rosie, morcov si kiwi … immm … de la Anisoaraa.

 

INGREDIENTE

  • piept de gaina
  • carne de porc / pui
  • kaizer
  • sare
  • piper
  • varza rosie
  • morcovi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigărui speciale a la Anişoara:

Frigaruile se prepara din piept de gaina cu carne de porc in straturi cu grasime , proaspata sau afumata ( kaizer). Cantitatea de carne la dorinta 2:1

Pieptul de gaina se pune la marinat cu putina sare, piper negru , putina maioneza si suc de lamie. Se lasa la marinat timp de 30 minute. Carnea de porc o taiem in fisii lungi.

Pieptul de gaina se taie in fileuri , se pune intre 2 películe de bucatarie si se bate usurel cu ciocanul pina se mareste in latime.. Se pune peste fiecare fileu de gaina cite un fileu de carne de porc si se infasoara impreuna. Ruloul pregatita se taie in doua si se infige pe betisoarele pentru frigarui ,. Asa se procedeaza cu toate rulourile .Se pregatesc toate frigaruile si se coc timp de 7-12 minute la gratarul.

Se servesc la masa cu salata de varze rosie si murata, morcov marinat si kiwi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigărui speciale a la Anişoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]