Frigarui vegetariene

de SanatateAcasa in Mancaruri de legume, 27 Feb 2012 | 4907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aveti nevoie de:
  • cca 10 ciuperci champignon (micute, albe),
  • 1 rosie micuta,
  • 1/4 dintr-un ardei capia,
  • 1 lingura cu ulei de masline,
  • 2 bete pentru frigarui
  • 1 lingurita cu sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui vegetariene:

Ciupercile se spala bine cu apa rece, se freaca cu un prosop de hartie ca sa se usuce. Apoi se indeparteaza piciorusele, iar daca este nevoie, se mai spala inca o data. Rosia se taie in mai multe felii. Ardeiul in cubulete, daca se poate. Dupa ce se s-au spalat si uscat ciupercile se stroepsc cu ulei, se sareaza, se infig in tepusele pentru frigarui, dupa care, alternativ, se adauga restul de legume, taiate ca atare.

Se tin pe gratar, pana ce ciupercile, dar si restul de legume incep sa devina mici, sa mai piarda din apa, totusi nu sa se arda, si sa isi schimbe culoarea. De asemenea, cat timp sunt pe gratar, frigaruile se mai intorc de cateva ori.

Frigaruile vegetariene se pot servi ca si aperitiv ori impreuna cu ceva mai consistent, dar, in general, ele se pot servi inainte de masa.

Pofta buna sa aveti!

P.S  Ingredientele le-am calculat pentru 2 frigarui, adica cat ar intra pe 2 betisoare. 1 frigaruie inseamand o portie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui vegetariene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]