Frigarui vegetariene

de SanatateAcasa in Mancaruri de legume, 27 Feb 2012 | 4588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aveti nevoie de:
  • cca 10 ciuperci champignon (micute, albe),
  • 1 rosie micuta,
  • 1/4 dintr-un ardei capia,
  • 1 lingura cu ulei de masline,
  • 2 bete pentru frigarui
  • 1 lingurita cu sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui vegetariene:

Ciupercile se spala bine cu apa rece, se freaca cu un prosop de hartie ca sa se usuce. Apoi se indeparteaza piciorusele, iar daca este nevoie, se mai spala inca o data. Rosia se taie in mai multe felii. Ardeiul in cubulete, daca se poate. Dupa ce se s-au spalat si uscat ciupercile se stroepsc cu ulei, se sareaza, se infig in tepusele pentru frigarui, dupa care, alternativ, se adauga restul de legume, taiate ca atare.

Se tin pe gratar, pana ce ciupercile, dar si restul de legume incep sa devina mici, sa mai piarda din apa, totusi nu sa se arda, si sa isi schimbe culoarea. De asemenea, cat timp sunt pe gratar, frigaruile se mai intorc de cateva ori.

Frigaruile vegetariene se pot servi ca si aperitiv ori impreuna cu ceva mai consistent, dar, in general, ele se pot servi inainte de masa.

Pofta buna sa aveti!

P.S  Ingredientele le-am calculat pentru 2 frigarui, adica cat ar intra pe 2 betisoare. 1 frigaruie inseamand o portie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui vegetariene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui