Friptura asortata

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 4 Mai 2013 | 4857 vizualizari

 

O friptura asortata simpla dar gustoasa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleica de porc
  • 5 ciocanele de pui
  • 4 bucati de carnat semiafumat
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 200ml apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura asortata:

Se spala carne ade porc si se taie cuburi mai mari.

Se curata pulpele de pui de piele si se spala bine

Carnatul se taie bucati de 2-3 cm .

Se pune carnea de porc, pulpele de pui si carnatul, se condimenteaza cu sare , piper , boia, se toaca usturoiul si se pune peste . Se adauga apa, se acopera cu folie si se da la cuptor 1 ora

Se scoate folia si se mai lasa 20 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura asortata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu legume la cuptor