Friptura asortata

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 4 Mai 2013 | 4690 vizualizari

 

O friptura asortata simpla dar gustoasa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleica de porc
  • 5 ciocanele de pui
  • 4 bucati de carnat semiafumat
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 200ml apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura asortata:

Se spala carne ade porc si se taie cuburi mai mari.

Se curata pulpele de pui de piele si se spala bine

Carnatul se taie bucati de 2-3 cm .

Se pune carnea de porc, pulpele de pui si carnatul, se condimenteaza cu sare , piper , boia, se toaca usturoiul si se pune peste . Se adauga apa, se acopera cu folie si se da la cuptor 1 ora

Se scoate folia si se mai lasa 20 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura asortata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din carne de porc, macerata in bere neagra