Friptura de carne de porc cu cartofi

de gaby_gabytza in Porc, 17 Aug 2011 | 4349 vizualizari

 

Friptura de carne de porc cu cartofi

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • jumatate kg cartofi
  • usturoi
  • 200 ml ulei
  • condimente
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de carne de porc cu cartofi:

Preparare friptura de carne de porc cu cartofi

Luam carnea o curatam, o spalam, o punem in oala si o lasam sa fiarba un clocot.Intre  timp curatam cartofii, ii spalam si ii taiem bucati mari. Luam carnea si o taiem bucati mari, dar mai subtiri si le punem in tava. Adaugam si cartofii in tava pe langa carne. Deasupra punem uleiul, usturoiul curatat si taiat feliute, condimentele si foile de dafin. Adaugam apa cat sa cuprinda cartofii si dam la cuptor. Scoatem de la cuptor cand vedem ca s-a rumenit carnea si cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de carne de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Lau 1

18.08.2011, 11:01

bunn

divainbucatarie 1

18.08.2011, 20:27

sirena1 1

19.08.2011, 20:48

asta incerc sa gatesc acum si sper sa imi iasa ca sunt un pic neindemanatica la bucatarie....mereu caut retete cat mai detaliate reteta asta pare simpla ca am mai gatit ceva asemanator doar ca mi-au iesit cartofii crocanti..de data asta sper sa iasa bine. Pofta Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor