Friptura de porc cu miere

de luminita20_2006 in Porc, 10 Ian 2011 | 8571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  cotlet de porc
  • -3 catei de usturoi
  • 400 ml vin alb
  • -condiment picant
  • - boia dulce
  • - sos chili
  • - miere
  • -sare, piper
  • -rozmarin
  • -sos worchester
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu miere:

Se pune cotletul de poc intr-un vas se condimeteaza pe toate partile cu un amestec din sare, piper, condiment picant, usturoi, boia dulce(putina), rozmarin dupa care se toarna vinul , sosul worchester. Amestecul ar trebui sa acopere carnea si se lasa la macerat peste noapte.

A doua zi se scoate cotletul din vasul in care a stat peste noapte se pune in tava cu 200 ml din amestecul in care a stat iar sob cotlet se pune soric(asta pt a nu se arde carnea) si se da la cuptor timp de 1ora si 20 min in functie de cat de gros este. Se mai unge din cand in cand cu o pensula carnea sa nu se arda. Dupa ce a trecut timpul se pune peste cotlet sosul de chili, se unge bine pe parti si apoi mierea(100 gr) se mai lasa la cuptor inca 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi