Friptura de pui cu miere si mustar

de Mitinita in Pui, 9 Dec 2012 | 4790 vizualizari

 

Excelent e condimentul asta de la Kotanyi,nici sare nu a mai trebuit sa adaug. Combinatia si cantitatea perfecta.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 1 lingura condiment Friptura de pui cu miere si mustar Kotanyi
  • 2 linguri de unt
  • 1 lingura de miere de albine
  • 2 linguri de pesmet
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu miere si mustar:

Taiem pieptul de pui in bucati de 1,5-2 cm si le amestecam cu condimentul Kotanyi.

Le prajim in unt,apoi le dam la cuptorul preincalzit cam 8 minute. Se scoatem,le ungem cu miere si le presaram cu pesmet si reintroducem tava la cuptor. 

Le tinem la cuptor pana devin aurii si crocante.

Se serveste cu cartofi,salata,orez,etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu miere si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pui la cuptor cu sos alb