Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor

de mamaieelena in Vita, 6 Noi 2010 | 14099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de vitel(pulpa din fata)
  • 3 morcovi mai mari
  • 5-6 cartofi potriviti
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • 250ml vin sec
  • sare,piper,cimbru
  • boia de ardei dulce
  • 200gr ciperci proaspete
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor:

Se spala carnea si se asezoneaza apoi se leaga cu ata pt friptura,

legumele se curata si se taie putin mai mari iar ceapa se taie in 4 bucati.

Mai intai se pun morcovii care au fost taiati fasii lungi si dupa aceea se aseaza carnea iar de jur imprejur se pun celelalte legume

 se toarna uleiul si vinul dupa care se pun la cuptor pentru o ora.

Alaturi se poate servi cu salata de ardei capia copti.

Pofta mare,

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel in vin