Friptura umpluta

de Furnicuti in Porc, 12 Iul 2011 | 4793 vizualizari

 

O reteta cu tenta chinezeasca, inspirata dintr-o revista.

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete porc fara os (cam 700g)
  • 1-2 rosii
  • 100 - 120 g cascaval
  • 2 linguri sos soia
  • 100 ml vin
  • 4 linguri ulei
  • sare, piper, boia

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura umpluta:

Spalam cotletele, le batem cu ciocanul de snitele si le condimentam cu sare, piper si boia. Cascavalul il taiem felii subtiri, la fel si rosiile.

Punem pe fiecare cotlet, pe jumatate, cateva felii de cascaval si rosii. Aducem partea cealalta de carne peste umplutura si prindem cu scobitori.

Ungem friptura cu sos de soia si incingem uleiul intr-o tigaie de teflon cu capac. Prajim la foc potrivit fripturile, preferabil acoperite cu capac. Dupa cateva minute adaugam vinul si inabusim friptura pe ambele parti. Spre sfarsit, cand sunt patrunse, lasam fara capac, pentru a se rumeni putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

COMENTARII (15)

deyutzky 1

12.07.2011, 22:15

Furnicuti 1

12.07.2011, 22:25

kamy, noi am facut niste fasole fideluta cu usturoi pt garnitura.
ma bucur ca v-a placut

Sidy 1

13.07.2011, 07:35

O combinatie care mie-mi place tare mult....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]