Fudulii de vițel cu sos de vin și pesto

de Panacris in Cook and smile, 6 Iun 2013 | 5993 vizualizari

 

Un fel de mâncare mai controversat, dar totuși gustos! Mulțumesc Ina pentru inspirație! :-*

 

INGREDIENTE

  • fudulii de vițel cca. 500 g,
  • oțet din vin 4-5 linguri,
  • foi de dafin 2 bucăți,
  • oregano,
  • cimbru,
  • măghiran,
  • usturoi,
  • vin alb demisec cca 200 ml,
  • ulei de măsline 2-3 linguri,
  • pesto Panacris ( http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de vițel cu sos de vin și pesto:

Fuduliile curățate se taie felii, se spală sub jet de apă rece, apoi se pun într-un vas adânc, se adaugă oțetul, mirodeniil și apă rece, cât să le acopere, apoi se lasă la rece cca. 60 de minute. După ce s-au marinat, se strecoară de zeamă, se trec sub jet de apă rece, apoi se adaugă uleiul de măsline, masând ușor organele, se asezonează de sare, mirodenii și usturoi presat, apoi se pun la prăjit în tigaia grill sau Doubleta în cazul meu, se adaugă vinul, se acoperă și se lasă la gătit cca. 15 minute. Se servesc acompaniate de sos pesto Panacris( http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html)/mujdei de usturoi/ketchup după gustul fiecăruia. Poft bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de vițel cu sos de vin și pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din legume si carne de porc