Fursecuri cu nuca de cocos si gem de zmeura

de Mitinita in Prajituri, 16 Apr 2011 | 6891 vizualizari

 

Din cartea "Biscuits & Slices".
Am folosit margarina de data aceasta si mi-a intrat putin mai multa faina,dar ptr unt raman cantitatile de mai jos.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 1 cup de zahar
  • 1 ou
  • 2 cup de faina
  • 1 1/2 lingurita de praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/2 cup nuca de cocos
  • 1/2 cup gem de zmeura 
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca de cocos si gem de zmeura:

 

Se bate untul cu zahar si ou cu un mixer electric pana devine cremos.

Adauga faina,praful de copt,sarea si nuca de cocos.

Se acopera bolul si se da la frigider 30 minute.

Se formeaza bilute cu mana ,se pun in tava si se turtesc putin cu dosul lingurii.

Se pun in tava,la o distanta de 3 cm.

Se coc cam 10 minute.

Se lasa sa se raceasca , se unge o rondea cu gem si se acopera cu alta.

 

TIPS-URI

1

1 cup = 1 cana de 200 m

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca de cocos si gem de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

17.04.2011, 12:49

taman bune pentru cafeaua pe care tocmai o beau.................

mena29 1

17.04.2011, 14:15

adry88 1

10.05.2011, 15:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem de visine, nuca si aluat ras