Fursecuri cu portocala si ghimbir

de RuxyRux in Dulciuri, 19 Dec 2016 | 3623 vizualizari

 

Bunatati pentru Mosul bun!

 

INGREDIENTE

  • 225 gr unt gras (82%)
  • 75 gr zahar pudra vanilat
  • coaja razuita de la o portocala mare ( BIO)
  • 5 gr pudra de ghimbir
  • 295 gr faina de patiserie
  • zahar pudra vanilat pntru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu portocala si ghimbir:

Untul rece, dar moale, se mixeaza cu zaharul pudra pana devine cremos, se adauga coaja de portocala, faina si pudra de ghimbir si se mixeaza in continuare, cand se formeaza aluatul, se opreste mixerul si se modeleaza o bila care se inveleste in folie si se pune la rece 30 de minute.

Pe o suprafata de intins, se intinde aluatul mai grosut si se stampileaza fursecurile, apoi se decupeaza(mie mi-a lipsit din pacate o forma potrivita), este posibil sa repetam operatiunea de doua trei ori. Fursecurile se coc la 180 de grade C, pana se rumenesc usor ( 5 sau 20 de minute), se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.

Delicioase....se topesc in gura!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocala si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]