Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 in Dulciuri, 3 Dec 2016 | 4165 vizualizari

 

La o cafea cu prietenele, merg de minune.

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 g zahar
  • 125 g unt rece
  • 3-4 linguri nutella
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 ou si un galbenus

Umplutura

  • 3 linguri mascarpone
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 1 albus de ou
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri umplute cu nuca de cocos:

Preparam aluatul. Untul il frecam cu zaharul. Adaugam oul si galbenusul, amestecam.

Adaugam si nutella.La sfarsit, adaugam faina amestecata cu praful de copt. Framantam repede pana obtinem un aluat omogen.

Punem la frigider, invelit in folie, cam 30 minute.

Preparam umplutura.

Intr-un castronel, punem mascarpone si cu o furculita il inmuiem un pic. Adaugam zaharul si albusul de ou. La sfarsit, adaugam si cocos. Punem la frigider pentru 15 minute.

Luam aluatul din frigider si-l intindem. Decupam cu o forma rotunda de 5 cm diametrul.

Pe fiecare cerc punem un pic de umplutura si inchidem, unind marginile.

Ii asezam pe placa de la cuptor acoperita cu foaie de copt.

Coacem la 180° cam 15/17 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri umplute cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf marmorat cu mascarpone