Fusilli cu sos de rosii, carnati si fasole cannellini

de madi_marin in Fusilli, 15 Feb 2017 | 6063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste de grâu dur (orice formă)
  • 1 cârnat trandafir
  • 1 ceapă
  • câţiva morcovi baby
  • suc de roşii
  • 1/2 conservă roşii cuburi decojite
  • 1/2 conserva fasole cannellini
  • 1 ceşcuţă de vin roşu
  • 1 căţel mare de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
  • supă de pui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu sos de rosii, carnati si fasole cannellini:

Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă rondelele de cârnat şi se rumenesc împreună.

Se toarnă apă sau supă de pui cam 1 cană şi jumătate. Se lasă să fiarbă la foc mic, pentru 10 minute, după care se adaugă morcoviorii taiaţi rondele, sucul de roşii, roşiile cubuleţe, vinul, usturoiul, sare, piper şi cimbru şi lăsăm sosul să mai scadă.

Se fierb pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, apoi se scurg şi se adaugă peste sosul consistent.

Se dă vasul deoparte de pe foc şi se adaugă fasolea scursă.

La servire se presara deasupra rondele de codiţe de ceapă verde.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sos de rosii, carnati si fasole cannellini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste sarate la cuptor