Fusilli cu vitel

de dantes in Fusilli, 16 Iun 2020 | 2037 vizualizari

 

O reteta gustoasa potrivita pentru o cina deosebita

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste fusilli
  • 200 g vrabioara de vitel
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 20 ml.ulei
  • 20 g parmezan
  • sare,piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu vitel:

Puneti la fiert pastele in apa clocotita cu sare, respectand timpul inscris pe ambalaj.

Scurgeti pastele, punand deoparte circa 100 ml din apa in care au fiert.

Taiem cubulete ceapa, morcovul, ardeiul gras si carnea de vitel.

Calim in ulei circa 2 minute ceapa, morcovul, ardeiul gras si carnea de vitel. Adaugam apa pe care am pastrat-o de la fiert pastele si lasam sa fiarba la foc mic pana scade aproape complet apa.

Condimentam acest sos cu sare si piper dupa gust, il combinam cu pastele fierte, adaugam parmezanul ras si putem servi atat cald, cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu sos ragu la cuptor