Galuste de cartofi umplute cu branza , cu garnitura de varza rosie

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2010 | 6755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 varza rosie
  • 4 oua
  • 200 g branza
  • 6 linguri gris
  • 1 ceapa
  • 4 linguri amidon
  • nucsoara macinata
  • 1 ceapa verde
  • 4 cuisoare
  • 2-3 linguri ulei
  • 250 ml supa
  • 75 ml otet
  • 75 g nuci
  • sare
  • piper
  • zahar
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de cartofi umplute cu branza , cu garnitura de varza rosie:

Cartofii se fierb in coaja cam 20 minute. Varza se feliaza fasii. Ceapa se curata si se infig cuisoarele in ea.

Se caleste ceapa intreaga si varza taiata in uleiul incins, cateva minute.Se adauga supa si otetul si se lasa sa fiarba la foc mic pina e fiarta varza. Nucile se maruntesc si se adauga la varza impreuna cu nucsoara, sarea si zaharul( cate un varf de cutit din fiecare) Cartofii se decojesc (deja s-au racit putin), se paseaza si se amesteca cu galbenusurile, amidonul, sarea si piperul. Ceapa verde se rade si se amesteca cu branza, mararul si un albus.

Din cartofi se fac galuste in mijlocul carora se pune o lingurita de branza, apoi se dau prin albusul batut, prin gris si se prajesc. Se servesc alaturi de varza rosie.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de cartofi umplute cu branza , cu garnitura de varza rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]