Gem de caise

de Miha in Dulceata / Gem, 10 Noi 2011 | 10318 vizualizari

COMENTARII (18)

danakarin 1

11.11.2011, 06:38

Arata exceptional in castronasul cel mic dra, draga Micha, ai avut caise la congelator, sau se mai gasesc acuma ??

mena29 1

11.11.2011, 07:47

Numai bun acum la mic dejun

Lau 1

11.11.2011, 07:58

ce bine arata

MotanLaOale 1

11.11.2011, 08:08

bun bun

diaconta 1

11.11.2011, 08:49

sora mea ne facea si era delicios

Bunica 1

11.11.2011, 09:15

Claudia ma tot tin dupa tine....poate, poate te prind sa-ti iau pantofii Sunt super!

Bunica 1

11.11.2011, 09:16

Ce culoare, ce savoare...nu poti gasi la alt gem!

diaconta 1

11.11.2011, 09:46

Bunica,o sa ma ajungi ca nu pot merge foarte repede cu ei
merg asa mai incetisor sa mi-i poata admira lumea

Bunica 1

11.11.2011, 10:08

aziz 1

11.11.2011, 10:40

la mine mai e doar jumatate de borcan, l-au topit mancaciosii

Rocsi 1

11.11.2011, 10:41

mai sunt caise pe piata????

Miha 1

11.11.2011, 10:57

Gemul e facut mai demult, am ajuns mai greu cu el ca eram incaltata cu pantofii lu' Dia si nu puteam merge repede.

Rocsi 1

11.11.2011, 11:02

diaconta 1

11.11.2011, 11:04

important e ca ai ajuns teafara cu asa tocuri

LUK 1

11.11.2011, 15:49

printre preferatele mele din gemuri

danakarin 1

11.11.2011, 19:07

super. vad ca pantofii lui Dia au facut furori...trebuie se recunosc cinstit ca si eu....mor dupa ei !
acusi ma duc la Baia Mare daca acolo gasesti asa papuci...

MIUTA 1

12.11.2011, 00:23

Imi place gemul de caise

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 19:39

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de zarzare