Gem de caise – Multicooker

de madi_marin in Dulceata / Gem, 26 Iun 2014 | 8360 vizualizari

 

E unul din gemurile mele preferate! Am combinat cu puţin pepene galben foarte parfumat şi a ieşit o ,,delicioşenie,, !

 

INGREDIENTE

  • 1kg caise tăiate cubuleţe
  • 250 g pepene galben tăiat cubuleţe
  • 800 g zahăr gelifiant
  • 200 g zahăr
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise – Multicooker:

Ambele tipuri de zahăr se amestecă.

La fel şi fructele.

În cuva aparatului se pun straturi alternative de fructe şi zahăr.

Se selectează programul BOIL şi se apasă START. Când zahărul începe să se dizolve şi compoziţia devine lichidă, se selectează programul JAM şi se lasă să fiarbă încet  pentru cca 45 de minute.

Se pune gemul cald în borcanele sterilizate.

Capătă consistenţă a doua zi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

laura_n 1

29.06.2014, 15:21

chiar deliciosenie

Panacris 1

27.08.2014, 22:37

susu 1

15.10.2014, 19:13

foarte tare, si eu am facut o gramada de conbinatii la gemuri, interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise