Gnocchi cu sos de rosii

de simona72 in Paste, 27 Apr 2013 | 5385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga gnocchi Casa Cecconi
  • 3 feliute de bacon sau pulpa de porc crud afumata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 catei usturoi
  • 1 cutie suc de rosii (250-300ml)
  • 6 rosii chery
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • un virf pasta de ardei iute
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • cascaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos de rosii:

Uleiul il punem la incins intr-o tigaie, adaugam baconul taiat feliute, lasam sa se prajeasca putin, adaugam ceapa si usturoiul taiat rondele, mai lasam 1 minut si adaugam conserva de suc de rosii. Lasam sa fiarba 5 minute sosul, adaugam sare,piper, zahar si busuioc si dupa gust pasta de ardei iute. Mai lasam sa fiarba 2-3 minute, iar apoi punem gnocchi peste sos ,pe care le-am fiert inainte pina s-au ridicat la suprafata. Rosiile chery le taiem in jumatati si le punem si pe ele peste gnocchi si lasam totul la fiert 2-3 minute.

Servim cu o gramajoara mica de cascaval ras deasupra.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu bacon şi sos de smântână, reţeta simplă, foarte rapidă, săţioasă şi foarte gustoasă