Gnocchi cu sparanghel si pesto

de cristiefect in Paste, 11 Apr 2018 | 3483 vizualizari

 

O mancare simpla, poate fi o cina rapida si usoara, la tigaie.

 

INGREDIENTE

  • 750 g gnocchi proaspeti
  • 500 g sparanghel verde
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite pesto verde
  • sare
  • piper macinat
  • 2 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sparanghel si pesto:

Intr-o tigaie mare punem o lingura de ulei la incins si punem gnocchi la prajit cate 4-5 minute pe o parte, apoi ii intoarcem si ii mai lasam 4-5 minute. Condimentam cu sare si piper.

Punem ouale la fiert in apa cu sare, cam 4-5 minute, apoi le scoatem in apa rece, dupa care le curatam de coaja.

Intre timp, spalam sparanghelul, il stegem cu un prosop de bucatarie, apoi taiem capetele lemnoase si il portionam in bucati de 4cm. 

Dupa ce s-au prajit gnocchi, ii scoatem intr-un bol, acoperim cu un capac sa ramana calzi. Punem sparanghelul la prajit, in aceeasi tigaie in care mai punem o lingura de ulei. Lasam cam 4-5 minute, dupa care intoarcem pe cealalta parte si mai lasam 3-4 minute. Condimentam cu sare si piper.

Amestecam gnocchi cu sparanghelul si cu pesto, asezam pe farfurii si deasupra punem ouale taiate felii.

TIPS-URI

1

in loc de pesto puteti folosi un sos olandez

2

se poate adauga si putina sunculita afumata taiata cubulete si trasa la tigaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sparanghel si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu sos picant