Gnocchi in sos cu carnati

de - Andreea - in Paste, 22 Noi 2017 | 3847 vizualizari

 

Un pranz absolut delicios !

 

INGREDIENTE

  • 400 gr gnocchi
  • 150 gr carnati
  • 150 gr suc de rosii
  • 50 ml vin alb
  • 30 gr provola
  • 6-8 rosii tip cherry
  • 1\2 ceapa
  • ulei de masline
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi in sos cu carnati:

Curatam ceapa de coaja si o tocam marunt. Punem putin ulei intr-o tigaie si cand acesta este incins, adaugam ceapa. Lasam la calit, la foc mic.

Inlaturam pielita de la carnati si carnea o adaugam in tigaia cu ceapa. Dam focul la  potrivit si lasam circa 5 minute.

Adaugam vinul alb si lasam sa se evapore.

Adaugam in tigaie sucul de rosii si rosiile taiate in jumatate, potrivim de sare si piper si lasam la foc potrivit, pentru 20 minute. 

Separat punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam gnocchi. Lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj sau pana ce gnocchi s-au ridicat la suprafata.

Scurgem bine apa si adaugam gnocchi in tigaie, amestecand usor. Presaram provola data prin razatoare si putin busuioc proaspat.

Pofta buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi in sos cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan