Gogosari in otet

de Sim0na in Muraturi, 10 Aug 2012 | 8169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg gogosari
  • cateva buchetele conopida
  • 2 radacini hrean
  • 1 morcov
  • 700 ml otet
  • 700 g zahar
  • 6 linguri sare
  • 1 lingura aspirina pisata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Se spala gogosarii, se taie bucati potrivite.
Se amesteca otetul cu zaharul, sarea si aspirina, pana se topesc toate.
Se pune amestecul peste gogosari si conopida, si se lasa 12 ore.
Dupa 12 ore se amesteca totul, se "vantura" cum spune mama, si se mai lasa 12 ore.
Se taie hreanul si morcovul bucati si se pun in borcane. Se aseaza gogosarii si conopida si se toarna zeama peste acestia.

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari la borcan