Gogosari in otet

de ralu_ca in Muraturi, 29 Oct 2015 | 18903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg gogosari taiati in sferturi
  • 2 l otet
  • hrean
  • 6 linguri sare
  • 6 lingurite de zahar
  • piper
  • boabe piper si mustar
  • foi dafin
  • frunze de telina
  • hrean
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Am spalat si taiat gogosarii in sferturi. Apoi am pregatit saramura: 2 l otet = 4 l apa, am adaugat condimentele + zahar + sare, amestec si las la foc pana fierbe. 

In aceasta saramura fierbinte trec pe rand gogosarii pentru 1-2 minute, ii scoatem si ii asez in borcan. La "fundul" borcanului asez felii hrean, gogosari, pe margine hrean, frunze telina, apoi torn zeama in care am fiert (cu condimente). Umplu borcanele si le pun capac.

Se pastreaza in pivnita :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]