Gogosari murati la rece

de alinutzika in Muraturi, 13 Sep 2012 | 9229 vizualizari

 

O reteta usoara si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari rosii
  • 300 g zahar
  • 450 ml otet
  • 3 linguri sare grunjoasa
  • o lingura piper boabe
  • o lingura mustar boabe
  • 15 foi de dafin
  • 1/2 plic conservant
  • hrean sau frunze de hrean
  • 2-3 catei usturoi (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari murati la rece:

Gogosarii se curata de seminte si se taie in 4. Restul ingredientelor se amesteca bine pana se topeste zaharul si se adauga peste gogosari, amestecand din nou. Se lasa de pe o zi pe alta la macerat, invartind din cand in cand lingura printre ei. Veti observa ca a doua zi au lasat zeama suficienta, astfel incat, dupa ce veti aseza gogosarii in borcane, veti avea indeajuns zeama sa ii acoperiti. Deasupra gogsarilor eu am pus cate o frunza de hrean. Se capseaza si se dau la camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari murati la rece" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet