Gogosari murati la rece

de alinutzika in Muraturi, 13 Sep 2012 | 9167 vizualizari

 

O reteta usoara si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari rosii
  • 300 g zahar
  • 450 ml otet
  • 3 linguri sare grunjoasa
  • o lingura piper boabe
  • o lingura mustar boabe
  • 15 foi de dafin
  • 1/2 plic conservant
  • hrean sau frunze de hrean
  • 2-3 catei usturoi (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari murati la rece:

Gogosarii se curata de seminte si se taie in 4. Restul ingredientelor se amesteca bine pana se topeste zaharul si se adauga peste gogosari, amestecand din nou. Se lasa de pe o zi pe alta la macerat, invartind din cand in cand lingura printre ei. Veti observa ca a doua zi au lasat zeama suficienta, astfel incat, dupa ce veti aseza gogosarii in borcane, veti avea indeajuns zeama sa ii acoperiti. Deasupra gogsarilor eu am pus cate o frunza de hrean. Se capseaza si se dau la camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari murati la rece" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet, cu coriandru