Guguluf cu piure de castane si pere

de anca_rm in Dulciuri, 30 Sep 2015 | 3389 vizualizari

 

Oana a vrut briose , dar nu mi-a dat formele de briose asa ca am facut in forme de silicon de guguluf .
Formele de briose sunt la bucataria ei si nu e voie sa ma ating de ele.

 

INGREDIENTE

  • -4 oua
  • -2 linguri ulei
  • -200 gr piure castane
  • -2 pere
  • -esenta rom(optional)
  • -2 linguri zahar
  • -4 linguri faina
  • -0.5 plic praf de copt
  • -praf sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu piure de castane si pere:

Am folosit piure de castane congelat , un pachet de 200 grame pe care l-am lasat la decongelat.

Perele le-am curate de coaja si le-am taiat cubulete destul de mici pe care le-am stropit cu putina zeama de lamaie , ca sa nu se oxideze.

Ouale impreuna cu zaharul,praful de sare si esenta de rom le batem pana cand se fac ca o spuma si se albesc .

In oua am adaugat piureul de castane si am omogenizat bine , vom obtine o compozitie de culoare maronie . Adaugam uleiul , faina si praful de copt.

Amestecam bine si punem compozitia in formele de briose(fiecare forma de briosa trebuie sa ramana goala cam 1 cm)

In fiecare forma am pus cateva bucatele de pere .

Am pus briosele in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute .

 

 

TIPS-URI

1

folositi orice alt fruct

2

coaceti in forma de briose, mini guguluf sau chec

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu piure de castane si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

30.09.2015, 18:48

Andra_Constantinescu 1

30.09.2015, 19:39

Ce bune trebuie sa fie!

Rocsi 1

30.09.2015, 19:58

Ce frumusele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi din aluat cu branza de vaci