Gulas

de Miha in Vita, 4 Mar 2010 | 8451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vitel
  • 2 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ardei capia
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 lingura boia de ardei
  • 1 lingurita chimen
  • patrunjel verde
  • sare si piper alb
  • 1 foaie de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

Carnea se taie felii sau cuburi si se rumeneste in uleiul bine incins. Se intoarce pe toate partile pana incepe sa lase zeama. Se fierbe inabusit si cand a scazut toata zeama se adauga ceapa si ardeiul tocate. Se calesc putin, amestecand continuu, se adauga sucul de rosii, chimenul si boiaua de ardei. Se "stinge" cu apa, atata cat sa acopere bine totul.

Cand carnea este aproape fiarta se pun cartofii taiati bucati mari. Se potriveste gustul de sare si piper, se adauga si foaia de dafin.

Se fierbe inca vreo 20 de minute, pana se inmoaie carnea si cartofii.

Se serveste presarat cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]