Gulas de miel cu carnati

de Bucataras in Oaie, 20 Apr 2016 | 7490 vizualizari

 

Cu totii am mancat cel putin o data-n viata gulas sau goulas cum zic unii.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de miel, fara os, curatata bine
  • 700 g de carnati proaspeti de miel
  • cate 2 ardei kapia rosii
  • 1 ardei gras galben
  • 2 morcovi
  • un sfert de telina radacina
  • 1 buc de pastarnac
  • 2 cepe
  • 3 lingurite de pasta de ardei iute
  • 1 lingura si ½ de chimen macinat
  • 3 lingurite de boia dulce
  • 1 lingurita de boia iute
  • ulei de floarea soarelui cam 30 ml
  • cca 800 g de fasole fiarta si scursa
  • sare si piper dupa gust

Pentru galusti ai nevoie de:

  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingura de ulei
  • sare dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de miel cu carnati:

Astazi iti prezint o varianta altfel, cu miel, ca sa-ti stimulez inspiratia in perioada sarbatorilor de Pasti. 

Ai nevoie de: 1,5 kg pulpa de miel, fara os, curatata bine, 700 g de carnati proaspeti de miel; cate 2 ardei kapia rosii si 1 ardei gras galben, 2 morcovi, un sfert de telina radacina, 1 buc de pastarnac, 2 cepe, 3 lingurite de pasta de ardei iute, 1 lingura si ½ de chimen macinat, 3 lingurite de boia dulce, 1 lingurita de boia iute, ulei de floarea soarelui, cam 30 ml, cca 800 g – 1 kg de fasole fiarta si scursa, sare si piper dupa gust ;

 

Pentru galusti ai nevoie de: 1 ou, 2 linguri de faina, 1 lingura de ulei si sare dupa gust.

Taie pulpa de miel cubulete si pune-o la fiert intr-o oala cu apa rece. O poti cali inainte daca doresti. Intre timp taie morcovii, telina, pastarnacul, ceapa si ambele tipuri de ardei cuburi de aceeasi dimensiune.

Afla toti pasii de preparare in reteta video https://youtu.be/-CEcoRxH33Q

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de miel cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

24.04.2016, 00:55

Faina reteta Bucatarasule . Felicitari Am sa o trec la favorite . Din cate stiu eu gulasul ce contine fasole boabe se numeste si bob gulas . Tare bun !!!Precis am sa-l prepar Promit ca la ceaun ) Am eu un ,, ambitz'' sezonul acesta sa prepar mai mult la ceaun decat la gratar

dantes 1

24.04.2016, 07:29

Foarte bun!

CameliaR 1

12.05.2016, 12:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel