Pulpa de miel la cuptor

de lilik in Oaie, 14 Mai 2011 | 9767 vizualizari

 

este f frageda,se topeste in gura..

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 1/2 capatana de usturoi
  • cateva crengute de rozmarin
  • 1 1/2 pahar vin rosu
  • sare,piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Spalam pulpa si cu un cutit cu varful ascutit o crestam  pe toata suprafata.

In fiecare crestatura punem 1/2 catel de usturoi,frecam carnea cu sare,presaram piper,apoi in fiecare crestatura punem si putin rozmarin.

Punem pulpa intr-o tava si punem deasupra ulei de masline,apoi lasam asa 1 ora la frigider.

Trascurs timpul punem in cuptor la 175-180° (in partea de jos a cuptorului) timp de circa 90-120 de minute.

Cand este rumena partea de jos o intoarcem si cand este toata frumos rumenita,spre sfarsit punem vinul.

Dupa ce punem vinul mai lasam 10-15 minute si e gata.

 

TIPS-URI

1

ca sa nu murdariti cuptorul puteti acoperi tava cu un capac sau cu alta tava de aceeasi marime.

2

controlati daca este gata taind pulpa pe mijloc,asta pt a fii siguri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]