Gustare calda cu andive

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2014 | 3654 vizualizari

 

Am vazut intr-o zi la TVPaprika si cum imi place sa incerc tot felul m-am pus pe treaba . Mie mi-a placut contrastul de arome : amareala andivei, dulceata perelor si gustul intens al carnatilor afumati .

 

INGREDIENTE

  • 2 andive
  • 2 pere-2 carnati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare calda cu andive:

Carnatul proaspat sau afumat il taiem rondele si il punem la prajit , fara ulei .

El va lasa suc si grasime .

Cand este prajit il scoatem pe o farfurie si il sucul lasat de carnat punem perele si andivele taiate in sferturi .

Le lasam sa se patrunda .

Scoatem pe farfurie si servim calde .

TIPS-URI

1

se pot folosi ce carnati doriti dar sa fie proaspti nu uscati

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare calda cu andive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]