Gustari reci cu oua de prepelita

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 13520 vizualizari

 

Va prezint un platou simplu, gustos si care fura ochii : cubulete de cascaval de capra, oua de prepelita invelite in jambon crud afumat , ruccola, rosii cerise si ridichi….suna bine, suna complicat ….? Sa va arat ca de fapt e totul extrem de simplu.

 

INGREDIENTE

  •   La  baza avem nevoie de
  • oua de prepelita fierte bine in apa cu sare,
  • o felie mare de jambon ajumat crud,
  •  o mana de ruccola 
  • In plus mai avem nevoie de
  • cascaval (de capra am pus eu ) ,
  • rosii cerise,
  • ridichi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustari reci cu oua de prepelita:

 Taiem o fasie ingusta de jambon afumat  pe care o trecem ca un “brau” peste oul de prepelita. Prindem apoi oul intre doua fire de ruccola pe o scobitoare .

In plus  pe langa scobitorile cu oua de prepelita imbracate in brau de jambon afumat  mai asezam pe platou cubulete de branza simple sau rulate intr-o felie de jambon crud afumat, printre ele asezam ridichi si jumatati rosii cerise.

Decoram cu marar verde si servim cu paine prajita. Va asigur ca sunt de efect si sunt delicioase .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustari reci cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Sylvia 1

13.01.2011, 10:43

Ma bucur mult ca va place Asa cum ziceam ouale de prepelita nu difera la gust ( parerea mea ) de cele clasice de gaina ( bune) dar sunt foarte sanatoase .

kamy 1

13.01.2011, 16:56

ce frumos aranjat nu am mancat oua de prepelita sunt asa miiiici

Mihaela11_jo 1

13.01.2011, 19:39

Delicios si elegant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dip cu ricotta, masline si ardei rosu