Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de DinDragostePentruGatit in Peste, 22 Iun 2012 | 3814 vizualizari
Ce micuţi sunt :)), îmi vine să-i mănânc. :))
1
Bucataras incepator
Taguri: guvizi crocanti, retete Peste
Se eviscerează peştele.
Se sărează şi se lasă de-o parte circa 30 minute.
Se prăjeşte în ulei încins.
Poftă bună!
I-am servit cu mujdei de usturoi şi cartofi fierţi.
de Ligia Bxl 1
de amalia01 4
Mihaela11_jo 1
Delicioasi si apetisanti
andreea_angelo 1
bravoo
DinDragostePentruGatit 1
Multumesc, Andreea.
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 15:27
ieri la 09:33
pe 25.11 la 10:37
pe 24.11 la 20:44
pe 22.11 la 16:33
9 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
Rocsi
Cris2711 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatariamea 1
anca36 1
alexandra_marcu 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!