A zis Vali sa caut reteta lui Scarlatescu, ca se tot lauda ca al lui e cel mai bun.....Am gasit eu o inregistrare in care povestea ce si cu, dar sa nu credeti ca dadea si cantitatile, asa ca am improvizat, dupa gust... noroc ca mie imi place sa gust si n-am nici o problema sa gust carne cruda....
Mai intai amestecam carnea de porc cu carnea de vita, adaugam sarea, piperul, mustarul si ketchup si omogenizam. Formam hamburgerul il asezam pe o tava si il dam ca frigider pentru aproximativ 2 ore. Inainte sa ne apucam sa frigem hamburgerii, taiem ceapa solzisori, taiem varza si o frecam cu putina sare, punem cartofii la prajit, taiem roasia si castravetii. Punem la incins o tigaie , cand este incinsa bine asezam hamburgerii, ii lasam cca 3-4 min pe o parte, 3-4 min pe partea cealalta. Apoi sectionam chifla si jonglam cu ingredientele cum vrem, strat dupa strat. Eu am uns o parte de chifla cu ketchup pe partea cealalta cu maioneza, am asezat o frunza de salata, ceapa castravete, hamburger, rosie, varza rosie , 2-3 cartofi pai.cam asta-i toata filozofia. Eu nu ma dau in vant dupa asa ceva, dar chiar a fost delicios. Nu i-am facut pe toti ca-s satiosi, mai mancam si maine.