Hamsie pane

de madi_marin in Peste, 2 Apr 2010 | 9760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g hamsie
  • 1 ou
  • faina
  • condimente pentru peste
  • usturoi granulat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsie pane:

Hamsiile se curata de cap si intestine, se spala si se lasa la scurs pe hartie absorbanta.

Se bate oul bine cu 3 linguri cu apa rece, se adauga condimentele pentru peste si usturoiul granulat, apoi faina cam 1 lingura si se amesteca foarte bine ca sa nu faca cocoloase.

Hamsiile scurse de apa se dau intai prin faina, apoi prin oul batut si apoi se pun la prajit in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti. Se servesc cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsie pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ramo_cata 1

05.04.2010, 19:52

Ubulika 1

16.05.2010, 18:10

ador hamsiiiiile !!!!
m-am dus anul trecut 7 km pe jos ,era un festival aici in oras..numa ca sa iau hamsii cu usturoi de acolo uff

madi_marin 1

16.05.2010, 18:25

daaaa.....ca si cele de la mare.....nu ai cum sa mergi in concediu fara sa gusti macar o data din asa ceva.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]