Hamsii

de pity19 in Peste, 9 Dec 2014 | 5119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr hamsii
  • 6-7 linguri ulei de masline extra virgin
  • 8 linguri faina alba + 8 linguri malai
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii:

Lasam pestele la dezghetat ;

Curatam de mate , daca este nevoie ;

Condimentam cu sare si piper ;

Punem o tigaie cu ulei de masline la incins ;

Dam pestii prin faina amestecata cu malai ;

Cand uleiul este incins , adaugam pestii ;

Lasam la rumenit bine , amestecand cu o spatula , din cand in cand ;

Scoatem si lasam pe un servet de hartie la scurs de ulei ;

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Am servit cu sos de iaurt cu usturoi si castravete !

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hamsii