"Iepuras de la oras"

de theodora in Mancaruri cu carne, 22 Mar 2010 | 4811 vizualizari

 

am glumit cu titlul dar nu am stiut sa-l numesc altfel. Este un fel de stifado

 

INGREDIENTE

  • un iepuras
  • 1kg de ceapa mica rosie sau alba
  • 1 1/2 lg pasta de rosii
  • 1 pahar vin rosu
  • sare piper 2,3 frunze de dafin,ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Iepuras de la oras":

se pune iepurasul taiat in bucati potrivite intr-o cratita cu ulei de masline pana capata putina culoare amestecand mereu.se adauga apoi ceapa,se amesteca si se acopera cratita pt 10 min.dupa...se adauga paharul cu vin sare piper pasta de rosii.se amesteca,se pun 2,3 pahare cu apa  si cateva frunze de dafin.acoperiti cratita si lasati 1h aproximativ la foc mic.pofta mareee!!!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Iepuras de la oras"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu ciuperci