Iepure intreg la cuptor

de susu in Mancaruri cu carne, 14 Oct 2014 | 13397 vizualizari

 

Iepurele il iau de la lidl, aduc mereu si sunt foarte buni

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure de crescatorie
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri sos de soia
  • 3 linguri vin rosu sec
  • 1 lgt curry
  • 1 lgt boia
  • 1 lg mustar
  • coriandru
  • oregano
  • boabe de piper
  • cimbru
  • foi de dafin
  • usturoi
  • 1/2 kg ciuperci
  • 3-4 cartofi
  • slaninuta afumata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure intreg la cuptor:

Facem un bait din ingredientele de mai sus, crestam iepurele si-l inpanam cu usturoi si slanina. Ungem iepurele si-l dam la rece pana a doua zi. Punem in tava aragazului cartofii taiati in 4, ciupercile intregi, presaram boia, curry, cimbru, putin si putin  ulei, Punem iepurele intreg si 2 cani de apa. Acoperim cu folie si dam la cuptor vreo 30 de minute dupa care inlaturam folia si lasam sa se rumeneasca. Ungem iepurele din cand in cand cu sosul din tava. Cine doreste poate sa-l stinga cu o cana de vin rosu sau alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure intreg la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]