Iepure la cuptor cu piure de cartof dulce si conopida

de rodicamaria in Mancaruri cu carne, 19 Ian 2014 | 4272 vizualizari

 

Iepurele din oferta de la LIDL.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe si spatele dintre pulpe
  • 1 lingura mustar cu boabe(tot de la Lidl)
  • 1 varf de lingurita rozmarin(uscat)
  • Vegeta
  • 1 cartof dulce
  • 4 buchete mari de conopida
  • 1 lingurita unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor cu piure de cartof dulce si conopida:

Mustarul l-am amestecat bine cu uleiul.Carnea am spalat-o sub jet de apa si am sters-o cu servetel.Apoi am uns carnea cu mustarul si am dat la frigider pt. o ora.

Apoi am adaugat putina apa si am presarat vegeta si rozmarin peste carne , am pus capacul si am dat cratita la cuptor la foc mic. Cam dupa 45 min am intors carnea pe partea cealalta , am presarat-o cu  vegeta si am mai dat la cuptor , tot cu capac inca 45 min.Am mai lasat apoi fara capac inca 15 min , pt. a se rumeni.

Cartoful dulce l-am curatat de coaja , l-am spalat , l-am taiat cubulete si l-am fiert in apa cu sare.Conopida am fiert-o separat in apa cu sare. Cand au fost fierte le-am pus impreuna intr-o cratita cu untul , 1/2 lingurita vegeta si cateva linguri din zeama in care a fiert cartoful si am facut piureul.

TIPS-URI

1

Cine doreste poate pune si usturoi la friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor cu piure de cartof dulce si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de iepure in sos