Iepure la tava

de alyss in Mancaruri cu carne, 23 Mar 2013 | 8225 vizualizari

 

Aceasta este una dintre cele mai simple retete de preparare a carni de iepure dar cu un gust unicat in deliciu.

 

INGREDIENTE

  • jumatate de iepure (partea din spate)
  • 8-10 rosii cherry
  • 1 pachet unt
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • cimbru/ ierburi italiene
  • 6-7 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la tava:

Se spala bine carnea astfel incat sa nu ramana puf pe ea, se portioneaza (de unde rezulta 2 copane si 2 bucati spate intrucat spatele l-am portionat in 2), se pune in tava, se adauga rosiile rasfirate, se taie untul si se adauga cubulete in toata tava. Dupa toate acestea condimentam carnea cu sare, piper si ierburi, cateii de usturoi crapati in cap vin si ei rasfirati, adaugam apa apoi pe deasupra uleiul de masline, apoi dam tava la foc potrivit. Pe parcurs mai adaugam 2-3 cani de apa cand observam ca aceasta a scazut, astfel incat carnea sa iasa frageda si gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de iepure de vanat in vin alb