Iepure pe pat de legume

de lili2010 in Mancaruri cu carne, 24 Sep 2010 | 11726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure taiat in bucati
  • 2 morcovi
  • 4 cartofi mici
  • 200 g ciuperci
  • 2 rosii 
  • 2 esalote
  • 80g kaizer
  • sare,piper
  • cimbru sau ierburi de Provence
  • folie de aluminiu
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure pe pat de legume:

Se curata legumele (morcovii,cartofii,esalotele),se spala ciupercile si rosiile si se taie in lamele.

Se taie morcovii rondele si esalotele lamele,cartofii se taie in jumatati sau sferturi(depinde de marimea lor)

Kaizerul se taie marunt.

Pregatim pentru fiecare portie cate o folie de aluminiu si asezam pe fiecare:

un pat de ciuperci,unul de rondele de morcovi,unul de esalote,unul de rosii,bucatile de cartofi,doua bucati de iepure(eu am folosit cate o pulpa pt fiecare portie)si kaizerul .

Se adauga sare,piper,ierburile de Provence,un fir de ulei de masline si se inchide folia.

Se pun portofelele la cuptor la 200°C,timp de 40 minute.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]