Impletita cu gem de gutui

de Bunica in Dulciuri, 4 Oct 2014 | 4028 vizualizari

 

Impletita cu gem de gutui este u desert rapid si delicios.Ce sa va spun ....ca a disparut rapid jumatate de ea :))

 

INGREDIENTE

  • 400 g. foietaj
  • 370 g. gem de gutui
  • 1 lingurita miere
  • o lingurita apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletita cu gem de gutui:

Se lasa foietajul la dezghetat.

Se pune foaia pe masa de lucru.

Din ochi se imparte in trei.

Lateralele se cresteaza la 2 cm distanta.

Gemul se intinde pe partea din mijloc .

Se iau lateralele si se aduc deasupra gemului sub forma de impletitura.

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem impletitura.

Se da la cuptorul incins la 179 grade pana se rumeneste .

Cat sta imletita in cuptor anestecam mierea cu apa.

Scoatem din cuptor cand este rumenita si ungem cu mierea.

Se portioneaza cand s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletita cu gem de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

- Andreea - 1

05.10.2014, 09:37

Ce aromata trebuie sa fie cu gem de gutui

Rocsi 1

05.10.2014, 12:30

Ce aromata si buna. Vreau si eu!

CameliaR 1

06.11.2015, 23:48

Ufff, arata minunat.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]