Inghetata de caise

de MotanLaOale in Dulciuri, 10 Iul 2012 | 4240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt grecesc
  • 400 g caise
  • 100 ml frisca lichida dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise:

Caisele se spala, se scot samburii si se fac piure la blender.

Frisca se bate spuma.

Se amesteca frisca cu iaurtul si cu piureul de caise.

Se pune in caserole la congelator.

Din cand in cand se scoate din congeletor si se amesteca.

Este bine sa se scoata din congelator cu 10-15 minute inainte de servire.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de caise