Inghetata de caise

de ralu_ca in Prajituri, 8 Iul 2013 | 7120 vizualizari

 

Vara cred ca inghetata de orice fel...dar buna..este binevenita!

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 4 linguri zahar
  • 200 ml frisca
  • 15 caise
  • topping ciocolata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise:

Caisele se spala si se taie felii, apoi le punem intr-un vas si le acoperim cu apa, lasandu-le sa fiarba approx 15 minute. Le-am scurs si apoi le-am mixat. Separat am batut albusurile spuma cu zaharul, le-am amestecat cu piureul obtinut din caise si la final am amestecat cu frisca. Produsul obtinut l-am introdus la congelator.

TIPS-URI

1

in primele ore la jumatate de ora se scoate si amesteca pentru a evita formarea "scranjeilor"

2

se serveste cu toping ( eu am folosit de ciocolata )

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de caise