Inghetata de capsuni

de babi5 in Dulciuri, 24 Mai 2014 | 4748 vizualizari

 

Cel mai potrivit desert pentru aceasta perioada. Se prepara usor si este la indemina orsicui. Este atat de buna inghetata, incomparabila cu cea din comert .

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida (eu am folosit Hulala)
  • 600 gr capsuni
  • 10 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Se  curata capsunile, se spala bine si se lasa in strecuratoare sa se scurga bine apa, apoi se paseaza bine. Frisca se pune intr-un castron o mixam bine pana isi mareste volumul, apoi adaugam zaharul treptat si mixam pana se topeste. Adaugam capsunile si mai mixam 2-3 minute.

Inghetata este gata. O asezam intr-o caserola de plastic si o dam la congelator. Se serveste dupa cateva ore sau a doua zi . 

TIPS-URI

1

Se poate servi ca atare si cu un topping de capsuni langa

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]