Inghetata de capsuni

de Criss in Dulciuri, 4 Iun 2014 | 4979 vizualizari

 

Simpla, rapida si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 400 g capsuni
  • 250 ml frisca
  • 1 cutie lapte condensat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Intr-un bol se bate frisca (marturisesc ca nu-mi place acest tip de frisca, dar in apropiere n-am gasit altceva.) Deci, se bate frisca, nu trebuie sa fie foarte foarte tare dar nici sa curga chiar.

Se adauga laptele condensat si capsunele zdrobite cu mixerul vertical. Se amesteca bine, se pune in cutii de plastic si se lasa in congelator pentru 3 ore. Din ora in ora se scoate inghetata si se amesteca cu mixerul sau cu o furculita pentru a sparge acele de gheata. Dupa 3 ore e gata si se serveste cu mare pofta. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]