Inghetata de capsuni

de Criss in Dulciuri, 4 Iun 2014 | 4647 vizualizari

 

Simpla, rapida si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 400 g capsuni
  • 250 ml frisca
  • 1 cutie lapte condensat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Intr-un bol se bate frisca (marturisesc ca nu-mi place acest tip de frisca, dar in apropiere n-am gasit altceva.) Deci, se bate frisca, nu trebuie sa fie foarte foarte tare dar nici sa curga chiar.

Se adauga laptele condensat si capsunele zdrobite cu mixerul vertical. Se amesteca bine, se pune in cutii de plastic si se lasa in congelator pentru 3 ore. Din ora in ora se scoate inghetata si se amesteca cu mixerul sau cu o furculita pentru a sparge acele de gheata. Dupa 3 ore e gata si se serveste cu mare pofta. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni