Italian Trifle

de articook in Dulciuri, 9 Iun 2010 | 7307 vizualizari

 

Acest desert este foarte simplu de facut, e din crema de
vanilie si piscot insiropat, terminandu-se cu ciocolata si caramele.
Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: www.foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 

INGREDIENTE

  • crema de vanilie
  • ciocolata de cea mai buna calitate
  • piscoturi
  • cafea
  • caramele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Italian Trifle:

Se face o crema de vanilie din budinca, se lasa la racit, intre timp se poate topii ciocolata cu putina apa, amestecand in continuu pentru a nu se arde. Pregatim o cafea, aproximativ 80 ml la 2 portii si o punem la racit,, intr-un vas mai lat, dupa ce s-a racit complet se pun piscoturile in cafea, se intorc pe ambele parti lasandu-le sa absoarba multa cafea.

Se pregatesc paharele din care se va servi si se pune un strat de crema de vanilie, unul de piscot, dupa ce am ajuns la doua straturi de picot mai punem unul de vanilie si incheiem cu putina ciocolata. Se poate pune si o caramea deasupra si e gata! Se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Italian Trifle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

articook 1

09.06.2010, 16:44

merci, o singura data l-am facut si era super bun, ar trebui sa il mai fac

Dana Cristea - pusikmea 1

09.06.2010, 22:12

super!!!ceea ce am remarcat prima oara au fost pozele, ai niste poze f reusite, se vede ca te pasioneaza fotografia, felicitari!!!!

Rocsi 1

10.06.2010, 21:26

mmm...buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida